Яловичина теріякі
Яловичина теріякі

Яловичина в соусі теріякі (гюніку-но теріякі)

    

13 Травня, 2019

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Яловичина - 500 г вирізки

Редька біла

Лимон

Зелень

Олія

ДЛЯ СОУСУ:

Імбир тертий - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 0,25 склянки

Горілка - 1 ст. ложка

Цукор - 0,5 ч. ложки

Часник - 1 зубчик

Directions

1СОУС: Змішати соєвий соус, горілку, цукор і тертий часник.

2Розрізати м'ясо на 4 шматки, покласти в соус на 1 годину. Протягом цього часу перевертати м'ясо 2‑3 рази.

3Потім м'ясо обсмажувати 2‑3 хвилини на олії під кришкою до золотистої скоринки, перевернути, полити соусом і смажити ще 2‑3 хвилини. Можна також смажити на вугіллі на решітці.

4Готове м'ясо нарізати скибочками, розкласти по тарілках, прикрасити зеленню, тертою редькою, шматочками лимона.

00:00