Харчо з яловичини перші страви грузинська кухня 6 Липня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 2 hrs Yields: 6 порцій Ingredients Яловичина - 1 кг грудинки Помідори - 300 г Цибуля ріпчаста - 3‑4 шт. Лимони - 1 шт. (сік) Рис - 0,75 склянки Волоські горіхи рубані - 0,5 склянки Томатна паста - 2 ст. ложки Лавровий лист - 3 шт. Кінза - 5 гілочок Петрушка - 5 гілочок Часник - 2‑3 зубчики Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка Перець гострий Сіль Directions 1Грудинку порубати на шматочки і залити 4 л гарячої води. Зварити до готовності при слабкому кипінні, знімаючи піну, що утворюється, і жир. 2Цибулю порубати і спасерувати з томатною пастою і лавровим листом на знятому при варінні м'яса жирі. 3За 20 хвилин до готовності м'яса додати в бульйон перебраний і промитий рис. 4Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати, з'єднати з рубаною зеленню, часником, сіллю, перцем і лимонним соком. 5Додати в суп пасеровану з томатною пастою цибулю і довести його до кипіння. 6Після закипання покласти в суп підготовлені помідори, довести до кипіння і настоювати 20 хвилин. 7При подачі посипати рубаною зеленню. 00:00