Харчо з яловичини
Харчо з яловичини

Харчо з яловичини

    

6 Липня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 1 кг грудинки

Помідори - 300 г

Цибуля ріпчаста - 3‑4 шт.

Лимони - 1 шт. (сік)

Рис - 0,75 склянки

Волоські горіхи рубані - 0,5 склянки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 3 шт.

Кінза - 5 гілочок

Петрушка - 5 гілочок

Часник - 2‑3 зубчики

Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка

Перець гострий

Сіль

Directions

1Грудинку порубати на шматочки і залити 4 л гарячої води. Зварити до готовності при слабкому кипінні, знімаючи піну, що утворюється, і жир.

2Цибулю порубати і спасерувати з томатною пастою і лавровим листом на знятому при варінні м'яса жирі.

3За 20 хвилин до готовності м'яса додати в бульйон перебраний і промитий рис.

4Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати, з'єднати з рубаною зеленню, часником, сіллю, перцем і лимонним соком.

5Додати в суп пасеровану з томатною пастою цибулю і довести його до кипіння.

6Після закипання покласти в суп підготовлені помідори, довести до кипіння і настоювати 20 хвилин.

7При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00