Яловичі нирки (тушковані з грибами у сметані) страви з м'яса французька кухня скороварка 6 Червня, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 30 mins Ingredients Яловичі нирки - 500 г Масло вершкове - 30 г Гриби свіжі дрібні - 250 г Борошно - 1 кав. ложка Цибуля - 1 шт. Сметана - 0,5 склянки Вода - 0,5 склянки Сіль Перець чорний мелений Directions 1Нирки порізати великими шматочками. У скороварці розтопити масло та підрум'янити в ньому нарізані нирки з усіх боків. 2Додати нарізану цибулину та борошно. Перемішати дерев'яною ложкою. Влити сметану, посолити, поперчити. Знову перемішати. Покласти гриби цілими, відрізавши нижню частину ніжок, залити водою. Закрити каструлю і тушкувати нирки 20 хвилин. 3Потім зняти з вогню і не відкривати каструлю ще 10 хвилин. 00:00