Яловичі нирки (тушковані з грибами у сметані)
Яловичі нирки (тушковані з грибами у сметані)

Яловичі нирки (тушковані з грибами у сметані)

      

6 Червня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яловичі нирки - 500 г

Масло вершкове - 30 г

Гриби свіжі дрібні - 250 г

Борошно - 1 кав. ложка

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 0,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Нирки порізати великими шматочками. У скороварці розтопити масло та підрум'янити в ньому нарізані нирки з усіх боків.

2Додати нарізану цибулину та борошно. Перемішати дерев'яною ложкою. Влити сметану, посолити, поперчити. Знову перемішати. Покласти гриби цілими, відрізавши нижню частину ніжок, залити водою. Закрити каструлю і тушкувати нирки 20 хвилин.

3Потім зняти з вогню і не відкривати каструлю ще 10 хвилин.

00:00