печінка з буряком, картоплею та цибулею
печінка з буряком, картоплею та цибулею

Яловича печінка з овочами

  

7 Червня, 2019

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Печінка, нарізана невеликими скибочками - 1 склянка

Буряк - 2 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Сметана - 2 ст. ложки

Картопля - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Печінку промити та нарізати невеликими шматочками.

2Очищені овочі нарізати соломкою, картоплю - кружальцями.

3Печінку перемішати з овочами та сметаною, додати гарячу воду так, щоб все було тільки покрито водою, посолити, поперчити. Швидко довести до кипіння, варити 2‑3 хвилини та настоювати без нагрівання 8‑10 хвилин.

4Викласти все на блюдо, полити соком, що залишився після варіння.

00:00