«Батон» / «Хліб» яловичий закуски, каші та круп'яні страви, страви з м'яса дієтичне харчування, здорове харчування, лікувальне харчування 20 Вересня, 2019 180 рецептов против гастрита и язвы / 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина пісна відварна - 50 г / 100 г Рис - 5 ч. ложок Масло вершкове - 2 ст. ложки Желатин - 1 ч. ложка (за бажання) Молоко (за бажання) Сіль Directions 1Зварити в'язку рисову кашу, остудити. 2М'ясо очистити від сухожиль і плівок, відварити до готовності, відокремити потрібну кількість. 3Потім м'ясо двічі пропустити через м'ясорубку. 4З'єднати фарш із рисовою кашею, перемішати, додати масло, посолити, збити. У масу можна ввести розчинений у молоці желатин (для варіанта 2). 5Сформувати «батон» і поставити «хліб» в холодильник. Вийде щільна желеподібна маса.Дієта №1 протерта при виразках шлунку, протинабрякова дієта 00:00