«Батон» яловичий
«Батон» яловичий

«Батон» / «Хліб» яловичий

  , ,   , ,

20 Вересня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы / 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина пісна відварна - 50 г / 100 г

Рис - 5 ч. ложок

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Желатин - 1 ч. ложка (за бажання)

Молоко (за бажання)

Сіль

Directions

1Зварити в'язку рисову кашу, остудити.

2М'ясо очистити від сухожиль і плівок, відварити до готовності, відокремити потрібну кількість.

3Потім м'ясо двічі пропустити через м'ясорубку.

4З'єднати фарш із рисовою кашею, перемішати, додати масло, посолити, збити. У масу можна ввести розчинений у молоці желатин (для варіанта 2).

5Сформувати «батон» і поставити «хліб» в холодильник. Вийде щільна желеподібна маса.

Дієта №1 протерта при виразках шлунку, протинабрякова дієта

00:00