зелений горошок, м'ясо, салат, яблуко
зелений горошок, м'ясо, салат, яблуко

Салат з яловичини з зеленим горошком

    

13 Жовтня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина відварна - 200 г

Зелений горошок консервований - 100 г

Салат зелений - 100 г листя

Яблука - 1 шт.

Гірчиця столова - 1 ч. ложка

Майонез низькокалорійний - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати соломкою. Листя салату нашаткувати. Яблуко, видаливши серцевину з насінням, нарізати дрібними кубиками.

2Все змішати, додати зелений горошок і гірчицю, посолити і перемішати.

3Салат заправити майонезом, розкласти по тарілках і подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories192 ккал