Яловичі скибочки з імбиром і баклажанами страви з м'яса Великдень, святкове 5 Червня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 1 порція Ingredients Яловичина - 150 г вирізки Баклкжани - 100 г Імбир маринований - 20 г Мед - 20 мл Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 50 мл для смаження Кріп і / або петрушка - свіжа зелень Directions 1Яловичу вирізку очистити від плівок. Нарізати впоперек волокон скибочками завтовшки 10‑15 мм. Посолити, поперчити. 2Нарізати баклажан кружальцями. Подрібнити маринований імбир. 3Обсмажувати шматочки яловичини та кружальця баклажана на розігрітій оливковій олії 2‑3 хвилини. Посолити та поперчити. 4Додати до яловичини та баклажана маринований імбир, влити мед. Прогрівати 1 хвилину. 5При подачі прикрасити готову страву гілочками зелені. 00:00