Бефстроганов
Бефстроганов

Бефстроганов з вивареного м’яса

    

28 Травня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов  / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 1200 г

Морква - 280 г

Петрушка - 20 г зелені

Цибуля ріпчаста - 30 г

Соус сметанний - 1000 г

Directions

1Відварене м'ясо зачистити від плівки та сполучної тканини, нарізати соломкою.

2Нарізане м'ясо з'єднати з протертою вареною морквою, залити сметанним соусом і кип'ятити на слабкому вогні 5‑10 хвилин під кришкою.

3Подавати бефстроганов разом із соусом і гарніром - вермішеллю або локшиною, овочами або овочевим пюре, відвареною картоплею, картопляним пюре, відвареною капустою, салатом зеленим або з інших овочів, що не містять багато цукру і крохмалю.

Дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії

00:00