Млинці бурякові та млинці зі шпинатом
Млинці бурякові та млинці зі шпинатом

Млинці бурякові

  ,

30 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Борошно - 250 г

Буряк - 200 г

Ряжанка - 150 мл

Молоко - 370 мл

Яйця - 1 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія для смаження

Directions

1Відварити буряк (40‑50 хвилин), остудити, очистити і нарізати невеликими шматочками.

2Скласти буряк в чашу для блендера, додати 100 мл молока, подрібнити до однорідної консистенції.

3Збити яйце з цукром до білого кольору, щоб об'єм збільшився вдвічі. Додати ряжанку, посолити, перемішати.

4Влити збите яйце з ряжанкою в бурякову масу, перемішати. Додати просіяне борошно, вимісити до однорідної консистенції. Тонкою цівкою, помішуючи, влити залишки молока. Залишити на 30 хвилин.

5Смажити млинці з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.

00:00