бурякова ікра з огірком і часником
бурякова ікра з огірком і часником

Ікра бурякова з солоними огірками

      

15 Вересня, 2016

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
365 рецептов русской кухни

Ingredients

Буряк - 400 г / 2 шт.

Огірки - 2 шт. солоних / 1 шт. маринований

Часник - 5 зубчиків / 2 зубчики

Цибуля ріпчаста - 1 шт. / 0,5 шт.

Олія - 3 ст. ложки / 50 мл

Оцет - за смаком / 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Буряк відварити або запекти в духовці, остудити, очистити і розрізати на 4 частини.

2Огірок очистити від шкірки.

3Тонко нашатковану або подрібнену цибулю обсмажити на олії.

4ВАРІАНТ 1: Овочі пропустити через м'ясорубку, заправити сіллю, перцем і рослинним маслом з оцтом.

5ВАРІАНТ 2: Буряк і огірок пропустити через м'ясорубку. З'єднати з цибулею і товченим часником. Посолити, поперчити, заправити сумішшю оцту та 1 ст. л. олії.

6Перед подачею на стіл охолодити.

00:00