Бефстроганов страви з м'яса здорове харчування 27 Травня, 2018 155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 300 г м'якоті Цибуля ріпчаста - 3 шт. Масло топлене або маргарин - 4 ст. ложки Борошно пшеничне - 1 ч. ложка Сметана - 0,5 склянки Зелень Directions 1М'ясо нарізати вздовж волокон пластинами завтовшки 1 см, відбити та нарізати впоперек волокон брусочками довжиною 3‑4 см. 2Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на частині масла до напівготовності. 3Борошно підсушити без зміни кольору, злегка остудити, з'єднати зі сметаною, додати смажену цибулю і варити 5 хвилин. 4М'ясо обсмажити на олії до рум'яної скоринки, влити сметанний соус і довести його до кипіння. 5При подачі викласти бефстроганов на блюдо, посипати рубаною зеленню.Дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії 00:00