Бефстроганов
Бефстроганов

Бефстроганов

    

27 Травня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 300 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Масло топлене або маргарин - 4 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Сметана - 0,5 склянки

Зелень

Directions

1М'ясо нарізати вздовж волокон пластинами завтовшки 1 см, відбити та нарізати впоперек волокон брусочками довжиною 3‑4 см.

2Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на частині масла до напівготовності.

3Борошно підсушити без зміни кольору, злегка остудити, з'єднати зі сметаною, додати смажену цибулю і варити 5 хвилин.

4М'ясо обсмажити на олії до рум'яної скоринки, влити сметанний соус і довести його до кипіння.

5При подачі викласти бефстроганов на блюдо, посипати рубаною зеленню.

Дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії

00:00