Перець болгарський по-віденськи овочеві страви, страви з грибів дієтичне харчування, на пару, пароварка 13 Червня, 2020 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Перець болгарський - 4‑6 стручків Квасоля консервована - 200 г Гриби мариновані - 100 г Цибуля - 1 шт. Перець пекучий - 1 стручок Масло вершкове - 150 г Сир плавлений - 100 г Олія - 3 ст. ложки Зелена цибуля - 1 пучок Вино біле - 50 мл Сухарі панірувальні - 100 г Приправа для овочів Каррі Перець чорний мелений Сіль Directions 1Болгарський перець розрізати уздовж навпіл. Ріпчасту цибулю та пекучий перець дрібно порубати. Гриби та плавлений сир нарізати скибочками. Зелену цибулю порубати. 2Ріпчасту цибулю, пекучий перець, гриби викласти на сковороду з розігрітою олією та обсмажити. 3Додати зелену цибулю та квасолю і тушкувати 10 хвилин. 4Покласти плавлений сир, нагріти. 5Половинки перців нафарширувати цією сумішшю. 6СОУС: Вершкове масло збити, додати каррі, сіль, перець, вино. Соус нагрівати 10 хвилин. 7Половинки перцю викласти в пароварку, полити соусом, готувати 5 хвилин. 00:00