Ягоди з м’ятним цукром десерти низькокалорійне 20 Грудня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 2 порції Ingredients Полуниця - 100 г Малина - 50 г Ожина - 50 г Чорниця - 50 г М'ята - 3 гілочки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Фізаліс ягідний для декору Directions 1Полуницю вимити, обсушити, видалити чашолистки, розрізати навпіл. Малину, ожину та чорницю промити, обсушити. 2М'яту промити, обсушити, дуже дрібно нарізати, розтерти з цукровою пудрою. 3Ягоди з'єднати, додати м'ятний цукор, перемішати і розкласти по креманках. Десерт прикрасити фізалісом, охолодити і подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories85 ккал