квасоля тушкована з овочами
квасоля тушкована з овочами

Квасоля відварна з овочами та горіхами

    

4 Вересня, 2019

Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

Квасоля - 200 г

Цибуля порей - 2 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Волоські горіхи очищені - 100 г

Помідори - 2‑3 шт.

Сіль

Directions

1Квасолю промити, покласти в каструлю, залити холодною водою і залишити на 5‑6 годин.

2Після цього поставити каструлю з квасолею на вогонь, довести до кипіння, посолити і відварювати квасолю 35‑40 хвилин. Потім воду злити.

3Квасолю викласти в миску та, не охолоджуючи, перемішати з дрібно нарізаною цибулею, полити олією.

4Помідори очистити від шкірки, опустивши їх на кілька секунд в окріп, а потім розім'яти ложкою до пюреподібної маси.

5На змащену олією сковороду викласти квасолю з цибулею, додати подрібнені ядра волоських горіхів і пюре з помідорів. Перемішати й обсмажувати всю масу на середньому вогні 10‑12 хвилин.

6Трохи охолодити і подавати до столу.

00:00