відварна яловичина
відварна яловичина

Яловичина відварна

    ,

22 Вересня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина нежирна - 500 г м'якоті

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Сіль

Directions

1Петрушку очистити, нарізати великими шматками та варити, заливши холодною водою, 30 хвилин.

2Трохи охолоджений відвар процідити (петрушку не викидати).

3М'ясо промити у проточній воді, обрізати плівки, трохи присолити і помістити в каструлю з відваром, зняти після закипання піну, зменшити вогонь і варити ще 1,5 години.

4Очищену моркву нарізати дрібними кубиками. Додати моркву і відкладену петрушку до м'яса та продовжити варіння на повільному вогні пару хвилин.

Дієта при подагрі

00:00