відварна яловичина, смажена в тісті
відварна яловичина, смажена в тісті

Яловичина відварна, смажена у тісті

    ,

4 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 150 г м'яса

Борошно пшеничне - 30 г

Яйця - 0,5 шт.

Сметана - 30 г

Цукор - 5 г

Масло топлене - 15 г

Directions

1ТІСТО: Борошно, сметану, сіль і цукор з'єднати, ретельно розмішати, щоб не було грудочок (можна процідити через сито). Білок збити в піну та влити в тісто, розмішавши від низу до верху.

2Заздалегідь зварене яловиче м'ясо нарізати вздовж волокон на тонкі скибочки, вмочити в тісто і обсмажити на маслі.

3До столу подавати з овочевим салатом або свіжими овочами.

Дієта №10 + дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії

Для недієтичного харчування замість білка можна використовувати ціле яйце

00:00