Брюссельська капуста
Брюссельська капуста

Брюссельська капуста (відварна під соусом)

      

24 Лютого, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 5 mins

Ingredients

Брюссельська капуста

Сметана

ДЛЯ СОУСУ:

Масло вершкове

Сіль

Перець чорний мелений

Часник

Directions

1У киплячу в скороварці воду опустити качанчики брюссельської капусти. Закрити та варити 2 хвилини. Відкрити каструлю та відкинути капусту на друшляк.

2Знову закип'ятити воду в скороварці й опустити в неї капусту. Закрити та варити ще 3 хвилини, потім відкинути й остудити.

3СОУС: На сковорідці розтопити вершкове масло, посолити, поперчити, посипати товченим часником.

4Подавати капусту, поливши гарячим соусом і сметаною.

00:00