Пампушки з часником (відварні на гречаному борошні) випічка українська кухня 6 Квітня, 2019 50 рецептов украинской кухни Ingredients Борошно гречане - 4 склянки Дріжджі - 50 г Вода - 1,5 склянки Олія соняшникова - 0,5 склянки Часник - 1 головка Сіль - 2 ч. ложки Directions 1Борошно, воду, дріжджі, сіль замісити в круте тісто та поставити на 1,5‑2 години в тепле місце. 2З тіста сформувати пампушки (маленькі кульки діаметром 3 см), відварити їх в окропі, перекласти у нагріту каструлю з олією. 3Розтерти часник із сіллю та соняшниковою олією, змішати в каструлі з гарячими пампушками. 4Подавати пампушки з борщем. 00:00