язик яловичий
язик яловичий

Язик відварний

    ,

28 Листопада, 2019

  • 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
  • 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Язик

Лавровий лист

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Directions

1Язик вимити, очистити від всіх зв'язок, залити холодною водою, посолити і варити на повільному вогні до готовності - до 4 годин.

2ВАРІАНТ 2: За півгодини до закінчення варіння в воду покласти лавровий лист, очищений корінь петрушки, цибулину.

3Потім занурити в холодну воду і, поки не охолов, очистити від шкіри.

4Очищений язик нарізати скибочками завтовшки приблизно 0,5 см, красиво укласти на блюдо та прикрасити м'ясним желе, скибочками солоних огірків і зеленню. Гарнірувати відварний язик можна зеленим горошком і вареними овочами.

00:00