борщ
борщ

Борщ на м’ясному бульйоні

      

28 Квітня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина або курка - 500 г

Капуста - 0,5 качана

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 1‑2 шт.

Морква - 1 шт. велика

Буряк - 1‑2 шт.

Кетчуп - 3 ст. ложки

Помідори свіжі - 1‑2 шт. (за бажання)

Кріп

Петрушка

Сметана

Directions

1Зварити м'ясний бульйон (із м'яса нежирних сортів, без кісточок).

2Коли м'ясо буде готове, вийняти його з бульйону та покласти в каструлю нарізану картоплю і нарізану невеликими квадратиками капусту.

3Доки вариться капуста з картоплею, моркву нарізати соломкою, цибулю - дрібно, буряк натерти на крупній тертці або також нарізати соломкою.

4В олії обсмажити моркву з цибулею.

5Потім покласти буряк і одразу додати кетчуп. Також можна покласти в зажарку помідори. Все перемішати і тушкувати до готовності на вогні трохи менше середнього (дивитися, щоб не пригоріло).

6Готову зажарку покласти в каструлю зі звареними овочами (картоплею і капустою), все добре перемішати, додати зварене і нарізане м'ясо, покласти зелень і тримати на вогні ще 5 хвилин.

7Потім борщ вимкнути і настоювати 5‑10 хвилин.

8Подавати зі сметаною.

Дієта без холестерину для здоров'я судин, при гіпертонії

00:00