Борщ з грибами (білими) перші страви здорове харчування, пісне 7 Березня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби білі - 200 г свіжих або 30 г сушених Буряк - 2 шт. невеликі / близько 400 г Картопля - 4 шт. Цибуля - 1 шт. Селера - трохи стебел або Петрушка - трохи зелені Олія - 1 ст. ложка Сіль Вода - 1-2 л Борошно - 1 ч. ложка Зелень нарізана - 2-3 ст. ложки Томатна паста - 1 ст. ложка Оцет столовий 3% Directions 1Свіжі гриби вимити, очистити, нарізати, сухі гриби вимити, нарізати. Підготовлені гриби тушкувати в олії разом із подрібненими коріннями. 2Буряк відварити, очистити від шкірки. Варений буряк натерти або нарізати брусочками. 3Картоплю очистити, нарізати довгастими шматочками, варити до м'якості. 4Додати нарізаний буряк, нарізане стебло селери, цибулину. 5Борошно змішати з невеликою кількістю холодної рідини до однорідності, додати в борщ, ретельно перемішати, варити 10 хвилин, періодично перемішуючи. 6Потім додати томатну пасту, довести до кипіння. 7Нарізану зелень покласти перед подачею на стіл. 00:00