борщ
борщ

Борщ (із куркою)

    

30 Червня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка - 500 г філе без шкіри

Буряк - 2 шт. середні

Морква - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Картопля - 4‑5 шт. невеликих

Цукор - 1 ч. ложка

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Оцет - 1 ч. ложка

Шпинат

Щавель

Зелена цибуля

Петрушка

Directions

1Куряче філе без шкіри зварити і, охолодивши, нарізати на невеликі шматочки.

2Буряк очистити, нарізати соломкою, посолити, додати оцет, перемішати, покласти в сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії, трошки обсмажити, а потім, додавши 150 мл курячого бульйону, цукор і томатну пасту, тушкувати до готовності.

3Підсмажити на олії моркву та цибулю, нарізані соломкою.

4У бульйоні зварити нарізану дольками картоплю, покласти тушкований буряк, обсмажені цибулю з морквою, шматочки курки та варити до готовності.

5Незадовго до закінчення варіння в борщ покласти нарізане листя щавлю, шпинату, зелену цибулю та петрушку.

6На стіл можна подати з підсушеним хлібом, натертим часником.

Антихолестеринова дієта

00:00