Борщ (із куркою) перші страви здорове харчування 30 Червня, 2018 175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Курка - 500 г філе без шкіри Буряк - 2 шт. середні Морква - 1 шт. Цибуля - 2 шт. Картопля - 4‑5 шт. невеликих Цукор - 1 ч. ложка Томатна паста - 2 ст. ложки Олія - 1 ст. ложка Оцет - 1 ч. ложка Шпинат Щавель Зелена цибуля Петрушка Directions 1Куряче філе без шкіри зварити і, охолодивши, нарізати на невеликі шматочки. 2Буряк очистити, нарізати соломкою, посолити, додати оцет, перемішати, покласти в сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії, трошки обсмажити, а потім, додавши 150 мл курячого бульйону, цукор і томатну пасту, тушкувати до готовності. 3Підсмажити на олії моркву та цибулю, нарізані соломкою. 4У бульйоні зварити нарізану дольками картоплю, покласти тушкований буряк, обсмажені цибулю з морквою, шматочки курки та варити до готовності. 5Незадовго до закінчення варіння в борщ покласти нарізане листя щавлю, шпинату, зелену цибулю та петрушку. 6На стіл можна подати з підсушеним хлібом, натертим часником.Антихолестеринова дієта 00:00