Борщ із чорносливом перші страви здорове харчування 11 Липня, 2018 175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля - 300 г Буряк - 200 г Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Томатна паста - 1 ст. ложка Капуста білокачанна - 200‑250 г Олія Чорнослив - 200‑250 г Волоські горіхи Зелень Directions 1Нарізати соломкою картоплю, буряк і моркву натерти на крупній тертці моркву, дрібно порубати цибулину. 2Картоплю відварити до готовності. 3Овочі пасерувати на олії разом із томатною пастою 3‑5 хвилин. 4Пасеровані овочі додати до картоплі, туди ж покласти дрібно нарізану білокачанну капусту, закип'ятити. 5Окремо зварити чорнослив без кісточок. 6При подачі на стіл в кожну тарілку додати 2 ст. ложки чорносливу, трохи наламаних волоських горіхів, зелень.Антихолестеринова дієта 00:00