Борщ із чорносливом
Борщ із чорносливом

Борщ із чорносливом

    

11 Липня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 300 г

Буряк - 200 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Капуста білокачанна - 200‑250 г

Олія

Чорнослив - 200‑250 г

Волоські горіхи

Зелень

Directions

1Нарізати соломкою картоплю, буряк і моркву натерти на крупній тертці моркву, дрібно порубати цибулину.

2Картоплю відварити до готовності.

3Овочі пасерувати на олії разом із томатною пастою 3‑5 хвилин.

4Пасеровані овочі додати до картоплі, туди ж покласти дрібно нарізану білокачанну капусту, закип'ятити.

5Окремо зварити чорнослив без кісточок.

6При подачі на стіл в кожну тарілку додати 2 ст. ложки чорносливу, трохи наламаних волоських горіхів, зелень.

Антихолестеринова дієта

00:00