100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Буряк молодий із бурячинням - 400 г
Картопля - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Петрушка - 2 кореня
Цибуля - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Кабачки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Сметана - 100 г
Кріп - 1 пучок
Спеції
Бульйон м'ясний - 2 л
Directions
1Буряк і моркву нарізати скибочками, картоплю - брусочками, цибулю - півкільцями. Листя бурячиння добре промити та розрізати на частини, помідори нарізати скибочками.
2Буряк, моркву та цибулю обсмажувати на олії 10-15 хвилин.
3Покласти спасеровані овочі в киплячий підсолений бульйон, дати бульйону знову закипіти, додати бурячиння, картоплю, сіль за смаком, спеції та варити 15-20 хвилин.
4За 8-10 хвилин до закінчення варіння додати кабачки та нарізані дольками помідори.