Борщ із бурячинням

    

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк молодий із бурячинням - 400 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Петрушка - 2 кореня

Цибуля - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Кабачки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сметана - 100 г

Кріп - 1 пучок

Спеції

Бульйон м'ясний - 2 л

Directions

1Буряк і моркву нарізати скибочками, картоплю - брусочками, цибулю - півкільцями. Листя бурячиння добре промити та розрізати на частини, помідори нарізати скибочками.

2Буряк, моркву та цибулю обсмажувати на олії 10-15 хвилин.

3Покласти спасеровані овочі в киплячий підсолений бульйон, дати бульйону знову закипіти, додати бурячиння, картоплю, сіль за смаком, спеції та варити 15-20 хвилин.

4За 8-10 хвилин до закінчення варіння додати кабачки та нарізані дольками помідори.

5У тарілку з борщем покласти сметану та зелень.

00:00