яловичина, тушкована з квасолею, помідорами та овочами
яловичина, тушкована з квасолею, помідорами та овочами

Яловичина, тушкована з гірчичним соусом і овочами

    

8 Грудня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Яловичина пісна - 800 г

Бульйон овочевий - 2 л

Морква - 1 шт.

Кабачки - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Олія - 50 мл

Цибуля - 2 шт.

Квасоля суха - 50 г

Петрушка - 1 пучок зелені

Салат зелений - 50 г листя

Томатна паста - 2 ст. ложки

Гірчиця столова - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кабачок очистити від шкірки та насіння, нарізати великими кубиками. Помідори обдати окропом, остудити в холодній воді, зняти шкірку, нарізати кубиками.

21 цибулину очистити, нашаткувати, покласти в глибоку сковороду з 25 мл розігрітої олії, трохи обсмажити.

3Додати кабачок і помідори, влити 100 мл води, посолити, поперчити і тушкувати до готовності кабачка.

4Квасолю відварити в киплячій підсоленій воді, розім'яти з невеликою кількістю відвару, що вийшов при варінні.

5Другу цибулину та моркву очистити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву - півколами.

6Яловичину нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, викласти в сковороду з рештою розігрітої олії, смажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.

7Потім перекласти в сотейник, додати моркву та цибулю, залити овочевим бульйоном і тушкувати на слабкому вогні.

8В кінці приготування додати квасолю, томатну пасту і гірчицю.

9Листя салату вимити, обсушити. Зелень петрушки дрібно нарізати.

10Гірчичний соус, що утворився при тушкуванні м'яса, процідити.

11М'ясо і тушковані овочі розкласти по тарілках, вистелених листям салату, полити гірчичним соусом, посипати зеленню петрушки та подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories189,5 ккал