курка у сметані або вершках
курка у сметані або вершках

Курка, тушкована в часниковому соусі

    

21 Квітня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 800 г стегон або гомілок

Часник - 2 зубчики

Олія - 3 ст. ложки

Вершки - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Шматочки курки натерти чорним меленим перцем і сіллю.

2Налити олію в мультиварку і покласти туди курку. Включити режим «Випічка» на 40 хвилин. Обсмажувати куряче м'ясо з двох боків.

3Очистити часник і пропустити через часникодавилку, покласти його в вершки та перемішати. Залити шматочки курки часниковим соусом і продовжувати готувати в режимі «Тушкування» 15‑20 хвилин.

00:00