Качка тушкована страви з м'яса, страви з птиці французька кухня скороварка 19 Вересня, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 20 mins Ingredients Качка - 1 тушка вагою 1,5‑2 кг М'ясо - 100 г копченої грудинки Масло вершкове - 40 г Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. + додатково (за бажання) Зелений горошок (за бажання) Ріпа (за бажання) Вино біле - 0,5 склянки Сіль Перець чорний мелений Directions 1Підрум'янити качку на маслі на сковороді, покласти в скороварку. 2Додати нарізані шматочками грудинку, цибулю та моркву. Обсмажувати ще 10‑12 хвилин. 3Посолити, поперчити. Влити вино та закип'ятити, не закриваючи каструлі. 4Додати 0,5 склянки води. Закрити каструлю та тушкувати качку 15‑18 хвилин. 5За 5 хвилин до закінчення тушкування можна додати зелений горошок, моркву та ріпу. 00:00