Качка тушкована
Качка тушкована

Качка тушкована

  ,     

19 Вересня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 20 mins

Ingredients

Качка - 1 тушка вагою 1,5‑2 кг

М'ясо - 100 г копченої грудинки

Масло вершкове - 40 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт. + додатково (за бажання)

Зелений горошок (за бажання)

Ріпа (за бажання)

Вино біле - 0,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Підрум'янити качку на маслі на сковороді, покласти в скороварку.

2Додати нарізані шматочками грудинку, цибулю та моркву. Обсмажувати ще 10‑12 хвилин.

3Посолити, поперчити. Влити вино та закип'ятити, не закриваючи каструлі.

4Додати 0,5 склянки води. Закрити каструлю та тушкувати качку 15‑18 хвилин.

5За 5 хвилин до закінчення тушкування можна додати зелений горошок, моркву та ріпу.

00:00