Баранина, тушкована з квасолею та цибулею
Баранина, тушкована з квасолею та цибулею

Баранина, тушкована з квасолею та цибулею

    

24 Березня, 2020

Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

Баранина - 400 г

Цибуля - 1 шт. велика

Часник - 2 зубчики

Квасоля червона - 200 г

Олія - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне або кукурудзяне - 1 ст. ложка

Сметана - 150 г

Сіль

Directions

1Баранину, добре промиту й очищену від плівок і жиру, нарізати смужками впоперек волокон.

2Шматочки баранячого жиру розтопити на сковороді й обсмажувати в ньому м'ясо 3‑5 хвилин.

3Потім додати сіль, влити кип'ячену воду і тушкувати до напівготовності м'яса.

4Квасолю, попередньо відварену в підсоленій воді до напівготовності, покласти в сковороду з м'ясом і продовжувати тушкувати.

5Через 5‑10 хвилин додати нашатковану кільцями ріпчасту цибулю та подрібнений часник, пшеничне або кукурудзяне борошно, влити олію та сметану. Коли квасоля і баранина стануть м'якими, страва готова, зняти посуд з вогню.

6Розкласти м'ясо та квасолю по тарілках і подавати до столу.

00:00