1Картоплю очистити і нарізати дрібними брусочками, викласти на розігріту сковорідку, закрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні.
2Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями, а потім ще на 4 частини, додати до картоплі.
3Заморожені опеньки дістати з морозилки і, не розморожуючи, змішати з картоплею. Після цього сковороду кришкою не накривати, щоб дати випаруватися волозі.
4Коли рідина з опеньків припинить виділятися, закрити сковорідку кришкою і тушкувати картоплю з грибами майже до повної готовності, періодично акуратно їх перемішуючи.
5За кілька хвилин до готовності посолити і покласти в тушковану з опеньками картоплю дрібно нарізаний часник, лавровий лист, чорний перець.