Картопля, тушкована з опеньками
Картопля, тушкована з опеньками

Картопля, тушкована з опеньками

  ,   

25 Березня, 2020

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 4 шт. середні

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Опеньки заморожені - 300 г

Часник - 1 зубчик

Перець чорний

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Картоплю очистити і нарізати дрібними брусочками, викласти на розігріту сковорідку, закрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні.

2Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями, а потім ще на 4 частини, додати до картоплі.

3Заморожені опеньки дістати з морозилки і, не розморожуючи, змішати з картоплею. Після цього сковороду кришкою не накривати, щоб дати випаруватися волозі.

4Коли рідина з опеньків припинить виділятися, закрити сковорідку кришкою і тушкувати картоплю з грибами майже до повної готовності, періодично акуратно їх перемішуючи.

5За кілька хвилин до готовності посолити і покласти в тушковану з опеньками картоплю дрібно нарізаний часник, лавровий лист, чорний перець.

00:00