Гарбуз, тушкований з часником овочеві страви корейська кухня 9 Липня, 2020 Корейская кухня (1000 и один рецепт) Ingredients Гарбуз сирий - 800 г Олія - 5 ст. ложок Цибуля - 1 шт. середня Часник - 3‑4 зубчики Лимон - 2 ст. ложки соку Борошно пшеничне або кукурудзяне - 2 ч. ложки Сіль - 0,5 ч. ложки Кориця - 0,5 ч. ложки Вода - 2 склянки Directions 1Гарбуз очистити від шкірки, звільнити від насіння і нарізати великими кубиками. 2Налити в глибоку сковороду олію, добре розігріти і викласти туди підготовлені шматочки гарбуза. Обсмажувати їх на середньому вогні 5‑6 хвилин. 3Потім додати гарячу воду, щільно закрити сковорідку кришкою і продовжувати тушкувати ще 5 хвилин. 4Влити лимонний сік, додати дрібно нарізану цибулю, товчений часник, корицю, всипати пшеничне або кукурудзяне борошно, посолити, акуратно перемішати та продовжувати тушкувати, доки скибочки гарбуза не стануть м'якими. 00:00