Млинці в паніровці з курячим фаршем і солодким перцем
млинці, оладки, сирники, страви з птиці
11 Січня, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 30 mins
- Yields: 5-6 шт.
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Яйця - 1 шт.
Борошно - 100 г
Молоко - 200 мл
Сіль - 0,5 ч. ложки
Цукор - 1 ст. ложка
Кріп або петрушка - 1 пучок
ДЛЯ ПАНІРУВАННЯ:
Яйця - 1 шт.
Сухарі панірувальні - 100‑200 г
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Птиця - 150‑300 г м'якоті
Часник - 2‑3 зубчики
Цибуля - 1 шт. невелика
Перець солодкий болгарський - 0,5 шт.
Кетчуп - 40‑60 г
Хмелі-сунелі
Сіль
Олія для смаження
Directions
МЛИНЦІ:
1Змішати борошно, молоко, яйце, сіль, цукор. Додати в тісто дрібно посічену зелень, перемішати.
2Смажити млинці на олії до золотистого кольору.
НАЧИНКА:
1Довільно нарізати очищену цибулю, пропустити м'якоть птиці разом із цибулею через м'ясорубку. Посолити.
2Обсмажувати фарш на олії, помішуючи, 10‑15 хвилин.
3Нарізати перець дрібними кубиками. Додати до фаршу перець, дрібно рубаний часник, кетчуп. Смажити ще 3‑5 хвилин.
4Додати хмелі-сунелі, перемішати й остудити до кімнатної температури.
МЛИНЦІ ФАРШИРОВАНІ:
1Розподілити фарш по млинцях, згорнути рулетиком. Вмочити рулетики в яйце. Запанірувати в сухарях.
2Смажити у фритюрі 2‑4 хвилини.