Соус коричневий
Соус коричневий

Соус коричневий

    

28 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 60 г

М'ясо солоне з прожилками

Сало - 60 г

Вода або бульйон - 1/3 л

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 60 г

Спеції «букет гарні» (сухі лавровий лист, петрушка, селера, кмин)

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Обсмажити у вершковому маслі цибулю, солоне м'ясо з прожилками і нарізане кубиками сало та вийняти з олії.

2Коли масло на сковороді почне диміти, всипати борошно і обсмажити до коричневого кольору, помішуючи дерев'яною ложкою.

3Поступово влити гарячу воду або бульйон, весь час помішуючи. Додати цибулю, сало, «букет гарні». Посолити, поперчити і варити на слабкому вогні 20 хвилин.

00:00