Брускета з грибним паштетом
Брускета з грибним паштетом

Брускета з грибним паштетом

  ,   ,

24 Січня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4-10 порцій

Ingredients

Батон (багет) - 1 шт.

Печериці - 250 г

Цибуля шалот - 1 шт.

Волоські горіхи очищені - 20 г

Яйця - 1 шт.

Бренді (коньяк) - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 100 г + 50 г для смаження

Сіль

Перець чорний мелений

Зелена цибуля - 1 невеликий пучок

Directions

1Почистити печериці, промити в холодній воді, нарізати тонкими скибочками.

2Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти на сковороді 50 г вершкового масла, викласти цибулю, смажити на помірному вогні 5 хвилин.

3Додати гриби, смажити ще 10 хвилин.

4Зварити круто яйце (7 хвилин після закипання), остудити в холодній воді. Очистити, крупно нарізати.

5З'єднати обсмажені гриби з цибулею, вершкове масло, яйце та горіхи, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси. Посолити, поперчити, влити бренді, перемішати. Помістити в холодильник на 1 годину.

6Нарізати багет скибочками, підсмажити на сухій сковороді, намастити готовим паштетом.

7При подачі посипати брускету дрібно рубаною зеленою цибулею.

00:00