брюссельська капуста, зелена цибуля, картопля, морква, петрушка, цибуля, шинка
брюссельська капуста, зелена цибуля, картопля, морква, петрушка, цибуля, шинка

Брюссельська капуста з овочами та шинкою

  ,   , ,

22 Червня, 2020

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Брюссельська капуста - 400 г

Картопля - 400 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Шинка - 2 скибочки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Зелена цибуля

Петрушка - зелень

Directions

1Підготовлену брюссельську капусту розділити на суцвіття, разом із картоплею покласти в пароварку та готувати 20‑25 хвилин, потім дрібно нарізати.

2Цибулю та моркву почистити, дрібно нашаткувати і спасерувати.

3Усе з'єднати, додати нарізану шинку, ретельно перемішати, заправити спеціями та знову перемішати.

4Готову страву прикрасити зеленню.

00:00