Брюссельська капуста з овочами та шинкою овочеві страви, страви з м'яса дієтичне харчування, на пару, пароварка 22 Червня, 2020 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Брюссельська капуста - 400 г Картопля - 400 г Морква - 2 шт. Цибуля - 1 шт. Шинка - 2 скибочки Олія - 2 ст. ложки Сіль Зелена цибуля Петрушка - зелень Directions 1Підготовлену брюссельську капусту розділити на суцвіття, разом із картоплею покласти в пароварку та готувати 20‑25 хвилин, потім дрібно нарізати. 2Цибулю та моркву почистити, дрібно нашаткувати і спасерувати. 3Усе з'єднати, додати нарізану шинку, ретельно перемішати, заправити спеціями та знову перемішати. 4Готову страву прикрасити зеленню. 00:00