млинці
млинці

Млинці гречані заварні (зі сметаною)

  

12 Січня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно гречане - 400 г

Молоко або вода - 600 мл

Дріжджі сухі - 30 г

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 3 шт.

Сметана - 200 г

Масло топлене для випікання млинців

Сіль

Directions

1Перемішати борошно з киплячим молоком або водою до однорідної маси, накрити рушником і дати трохи охолонути.

2Дріжджі розвести невеликою кількістю молока або води та влити у заварне тісто, добре вимісити, всипати сіль, цукор, розмішати і дати піднятися в теплому місці.

3За годину до випікання млинців додати жовтки та сметану, потім додати збиті в густу піну білки, обережно розмішати; дати як слід піднятися в теплому місці.

4Випікати на розігрітому топленому маслі.

00:00