Млинці гречані, фаршировані смаженою ягнятиною і овочами
Млинці гречані, фаршировані смаженою ягнятиною і овочами

Млинці гречані, фаршировані смаженою ягнятиною і овочами

  ,

30 Листопада, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Гастрономъ 2004 №2 (25) Февраль

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 100 г

Борошно гречане - 100 г

Молоко - 200 мл

Йогурт натуральний - 125 г

Яйця - 2 шт.

Дріжджі - 15 г

Гірчиця - 0,5 ч. ложки

Оцет винний - 1 ст. ложка

Олія - 200 мл

М'ясо ягняти без кісток - 300 г

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести в 2 ст. ложках теплого молока, змішати з гречаним борошном, скропити олією. Накрити і залишити підніматися на 1 годину.

2СОУС: Зубчик часнику подрібнити. Змішати 1 яєчний жовток з гірчицею, збити, підливаючи 50 мл олії. Потім ввести оцет і йогурт. Посолити, поперчити, додати часник. Поставити соус у холодильник.

3Цибулю та помідори нарізати тонкими скибочками та підсмажити на олії до золотистого кольору.

4Пшеничне борошно змішати з 2 жовтками, сіллю, 1 ст. ложкою олії, залишками теплого молока і опарою. Збити в піну 3 білка, ввести їх у тісто.

5Спекти млинці великого діаметра, поставити їх в тепле місце.

6М'ясо ягняти нарізати тонкими скибочками, посолити, поперчити і посмажити на олії.

7Млинці акуратно розрізати уздовж, не розділяючи їх до кінця, щоб вийшла велика кишеня.

8Кожен млинець покласти на харчовий папір. Нафарширувати млинці ягнятиною і овочами, додати соус. Загорнути млинці в папір і одразу ж подавати.

00:00

Nutrition Facts

Calories632 ккал
Protein23 г
Total Fat44 г
Total Carbohydrates36 г