Млинці гречані, фаршировані смаженою ягнятиною і овочами млинці, оладки, сирники, страви з м'яса 30 Листопада, 2019 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Гастрономъ 2004 №2 (25) Февраль Yields: 4 порції Ingredients Борошно пшеничне - 100 г Борошно гречане - 100 г Молоко - 200 мл Йогурт натуральний - 125 г Яйця - 2 шт. Дріжджі - 15 г Гірчиця - 0,5 ч. ложки Оцет винний - 1 ст. ложка Олія - 200 мл М'ясо ягняти без кісток - 300 г Помідори - 2 шт. Цибуля - 2 шт. Часник - 1 зубчик Перець чорний мелений Сіль Directions 1Дріжджі розвести в 2 ст. ложках теплого молока, змішати з гречаним борошном, скропити олією. Накрити і залишити підніматися на 1 годину. 2СОУС: Зубчик часнику подрібнити. Змішати 1 яєчний жовток з гірчицею, збити, підливаючи 50 мл олії. Потім ввести оцет і йогурт. Посолити, поперчити, додати часник. Поставити соус у холодильник. 3Цибулю та помідори нарізати тонкими скибочками та підсмажити на олії до золотистого кольору. 4Пшеничне борошно змішати з 2 жовтками, сіллю, 1 ст. ложкою олії, залишками теплого молока і опарою. Збити в піну 3 білка, ввести їх у тісто. 5Спекти млинці великого діаметра, поставити їх в тепле місце. 6М'ясо ягняти нарізати тонкими скибочками, посолити, поперчити і посмажити на олії. 7Млинці акуратно розрізати уздовж, не розділяючи їх до кінця, щоб вийшла велика кишеня. 8Кожен млинець покласти на харчовий папір. Нафарширувати млинці ягнятиною і овочами, додати соус. Загорнути млинці в папір і одразу ж подавати. 00:00 Nutrition Facts Calories632 ккалProtein23 гTotal Fat44 гTotal Carbohydrates36 г