Млинці гречані з грибами та тельбухами
Млинці гречані з грибами та тельбухами

Млинці гречані з грибами та тельбухами

  , ,

23 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 5-6 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно гречане - 300 г

Молоко або вода - 200‑300 мл

Борошно пшеничне - 50‑100 г (в залежності від помелу гречаного борошна)

Олія - 20‑50 мл

Цукор - 20‑40 г

Сіль - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Курячі тельбухи - 300 г

Лисички відварні - 100 г

Цибуля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт. середня

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія для смаження

Directions

НАЧИНКА:

1Залити тельбухи холодною водою, посолити та вимочувати 1‑2 години.

2Потім відварювати 20 хвилин.

3Обсмажувати очищені та подрібнені цибулю та моркву на олії 10 хвилин.

4Додати в сковороду відварені тельбухи, обсмажувати 5 хвилин.

5Додати відварені лисички й обсмажувати 5 хвилин. Поперчити та посолити за смаком.

6Пропустити суміш через м'ясорубку.

7Відварити яйце круто. Натерти у фарш.

МЛИНЦІ:

1Змішати гречане та пшеничне борошно, молоко або воду, цукор і сіль, перемішати.

2Смажити млинці з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.

3Нафарширувати начинкою та згорнути конвертами.

4Підрум'янювати млинці на добре розігрітій сковороді з олією, перевертаючи, до хрусткої скоринки.

00:00