млинці
млинці

Млинці гречані (без яєць)

  

12 Січня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно гречане - 2 склянки

Молоко або вода - 500 мл

Дріжджі - 30 г

Сіль

Олія - 50 мл для випікання млинців

Directions

1За 2‑3 години до того, як млинці подавати до столу, поставити тісто: борошно розвести в теплому молоці або воді з додаванням солі та дріжджів, розведених в невеликій кількості молока, і поставити в тепле місце.

2Коли тісто підніметься, обережно, не перемішуючи, пекти млинці на гарячій сковороді, змащеній олією, на плиті або в російській печі.

3Млинці подавати з розтопленим маслом, сметаною, ікрою, оселедцем, малосольною або свіжою рибою. Гречані млинці їдять і з олією.

00:00