шашлик
шашлик

Шашлик по-болгарськи

      ,

5 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 500 г

Цибуля - 100 г

Сіль

Перець

ДЛЯ СОУСУ:

Часник - 5 зубчиків

Мигдаль - 10 зерен

Хліб - 2 ст. ложки крихт

Олія - 100 мл

Яйця - 1 жовток

Лимон - 0,5 шт.

Сіль

Directions

1Порізати м'ясо на шматочки по 20‑25 г, насадити їх на шампур упереміж з кільцями цибулі, сильно посолити та поперчити.

2Обсмажити шашлик на вугіллі до готовності.

3Подавати в гарячому вигляді на шампурах з часниковою пастою-соусом.

4ЧАСНИКОВИЙ ПАСТА-СОУС: Часник, мигдаль і хлібні крихти потовкти, додати жовток і, постійно помішуючи, поступово влити олію. Приправити сіллю та соком лимона, для настоювання поставити в закритому посуді в холод на кілька годин.

00:00