зайкіни щі
зайкіни щі

Щі зайкіни

    ,

16 Грудня, 2018

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста білокачанна - 200 г

Картопля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Петрушка - 1 корінь

Горошок зелений свіжий або заморожений - 4 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Бульйон м'ясний або відвар овочевий - 700 г

Сметана - 4 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 2 ст. ложки

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати соломкою, картоплю нарізати кубиками. Помідори ошпарити і, знявши шкірку, нарізати дольками.

2Моркву, цибулю та корінь петрушки нарізати тонкою соломкою і трохи обсмажити на маслі, щоб воно забарвилося у помаранчевий колір.

3У киплячий бульйон покласти капусту та картоплю, варити 5 хвилин.

4Додати обсмажені овочі, зелений горошок, сіль і лавровий лист.

5За 5 хвилин до готовності щів покласти помідори.

6При подачі посипати щі зеленню та заправити сметаною.

00:00