Щі зайкіни перші страви дитяче, низькокалорійне 16 Грудня, 2018 Готовим детям (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Капуста білокачанна - 200 г Картопля - 1 шт. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Петрушка - 1 корінь Горошок зелений свіжий або заморожений - 4 ст. ложки Помідори - 2 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Бульйон м'ясний або відвар овочевий - 700 г Сметана - 4 ст. ложки Зелень кропу рубана - 2 ст. ложки Лавровий лист Сіль Directions 1Капусту нашаткувати соломкою, картоплю нарізати кубиками. Помідори ошпарити і, знявши шкірку, нарізати дольками. 2Моркву, цибулю та корінь петрушки нарізати тонкою соломкою і трохи обсмажити на маслі, щоб воно забарвилося у помаранчевий колір. 3У киплячий бульйон покласти капусту та картоплю, варити 5 хвилин. 4Додати обсмажені овочі, зелений горошок, сіль і лавровий лист. 5За 5 хвилин до готовності щів покласти помідори. 6При подачі посипати щі зеленню та заправити сметаною. 00:00