булочки
булочки

Булочки з мюслі

    ,

7 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 7 порцій

Ingredients

Борошно - 200 г

Дріжджі - 10 г

Цукор - 0,5 ч. ложки

Мюслі - 75 г

Молоко - 75 мл

Яблука - 100 г

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сир (творог) нежирний - 100 г

Маргарин - 75 г

Яйця - 1 шт.

Олія - 20 мл

Сіль

Directions

1Дріжджі змішати зі 150 г борошна, цукром і 1 ст. ложкою молока, замісити тісто, поставте його в тепле місце на 20 хвилин.

2Яблоки очистити від шкірки, видалити серцевину з насінням, натерти на великій тертушці та скропити лимонним соком.

3Сир (творог), маргарин, яйця, сіль, мюслі та яблука додати у тісто, яке підійшло, вимісити і залишити на 20 хвилин.

4Формочки змастити олією та посипати залишками борошна. З тіста сформувати булочки, розкласти їх по формочках і залишити на 15 хвилин.

5Молоко змішати з 1 ст. ложкою води та змастити цією сумішшю булочки. Випікати їх у розігрітій до 180°C духовці 45 хвилин. За час випічки ще 2 рази змастити булочки сумішшю молока та води.

00:00

Nutrition Facts

Calories198 ккал