200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 7 порцій
Ingredients
Борошно - 200 г
Дріжджі - 10 г
Цукор - 0,5 ч. ложки
Мюслі - 75 г
Молоко - 75 мл
Яблука - 100 г
Лимон - 1 ст. ложка соку
Сир (творог) нежирний - 100 г
Маргарин - 75 г
Яйця - 1 шт.
Олія - 20 мл
Сіль
Directions
1Дріжджі змішати зі 150 г борошна, цукром і 1 ст. ложкою молока, замісити тісто, поставте його в тепле місце на 20 хвилин.
2Яблоки очистити від шкірки, видалити серцевину з насінням, натерти на великій тертушці та скропити лимонним соком.
3Сир (творог), маргарин, яйця, сіль, мюслі та яблука додати у тісто, яке підійшло, вимісити і залишити на 20 хвилин.
4Формочки змастити олією та посипати залишками борошна. З тіста сформувати булочки, розкласти їх по формочках і залишити на 15 хвилин.
5Молоко змішати з 1 ст. ложкою води та змастити цією сумішшю булочки. Випікати їх у розігрітій до 180°C духовці 45 хвилин. За час випічки ще 2 рази змастити булочки сумішшю молока та води.