Вінок квітковий з масляного крему
11 Травня, 2019
Cake Decoration & Sugarcraft 2016 №210 May
Ingredients
Торт діаметром 25 см і висотою не менше 7‑10 см
ДЛЯ МАСЛЯНОГО КРЕМА:
Масло вершкове - 227 г / 1 склянка
Жир кулінарний рослинний (Trex або Crisco) - 115 г / 0,5 склянки
Ванільний екстракт прозорий - 2‑3 ч. ложки
Вода, молоко або вершки жирні - 1 ст. ложка
Цукрова пудра - 4 склянки
ТОНОВАНІ КРЕМИ:
Крем масляний тонований світло-коричневий (Sugarflair light brown) - 1000 г
Крем масляний тонований темно-коричневий (Sugarflair dark brown) - 500 г
Крем масляний тонований зелений (Sugarflair gooseberry / аґрус) - 250 г
Крем масляний тонований яскраво-зелений (Sugarflair spruce green / зелена ялина) - 250 г
Крем масляний тонований темно-жовтий (Sugarflair autumn leaf / осіннє листя, melon / диня) - 250 г
Крем масляний тонований темно-фіолетовий (Sugarflair grape violet / фіолетовий виноград) - 500 г
Крем масляний тонований світло-фіолетовий (Sugarflair grape violet / фіолетовий виноград з домішком claret / бордового) - 500 г
Крем масляний тонований білий (Sugarflair white) - 250 г
ОБЛАДНАННЯ:
Насадка «пелюстка» Wilton 104, Wilton 150
Насадка «листя» Wilton 352
Насадка для написання тексту Wilton №5
Кондитерські мішки
Муфта
Пергаментний папір / деко
Ножиці
Ручка / олівець
Directions
1Звичайна бляшана банка, поставлена у форму, під час випікання торту, позбавить необхідності вирізання, хоча, можливо, знадобиться зробити центральний отвір більшого розміру, в залежності від самої форми.
МАСЛЯНИЙ КРЕМ:
1Збивати вершкове масло на високій швидкості доки не стане м'яким та блідим (приблизно 1‑2 хвилини).
2Потім додати кулінарний жир і збивати ще 30 секунд або навіть менше.
3Додати прозорий екстракт ванілі та воду (або молоко / жирні вершки), а потім збивати при середній швидкості приблизно 10‑20 секунд, доки все добре не поєднається.
4Повільно додати просіяну цукрову пудру та збивати на середній швидкості, доки все не поєднається. Також перед збиванням можна змішати вручну.
5Продовжвити збивати приблизно 20‑30 секунд, але НЕ БІЛЬШЕ, бо масляний крем почне згортатися і стане зернистим.
6Якщо масляний крем занадто густий, додати воду / молоко / жирні вершки. Якщо він занадто рідкий, додати цукрову пудру.
ДЕКОРУВАННЯ:
1Вирізати коло розміром на 3‑5 см менше фактичного розміру торта. Можна використовувати пергаментний папір.
2За допомогою зубчастого ножа, тримаючи його прямо вниз, розрізати торт за розмірами кола.
3Просунуту пальці під торт, обережно висунути центр і витягнути його.
4Підрізати краї торта, щоб зробити його більш округлим.
5Перенести торт на оформлену підставку для тортів.
6Покрити крихту світло-коричневим масляним кремом. Розрівняти крем лопаткою.
7Підготувати два різних відтінки коричневого масляного крему в різних кондитерських мішках. Вирізати на кінчику отвір середнього розміру або скористатися насадкою для написання тексту Wilton №5. Почати покривати вінок лініями. Не прокладати лінії навколо вінка.
8Почати видавлювати «гілочки» з внутрішньої частини вінка, перейти через верхній край, а потім закрити іншу сторону, роблячи коло.
9Повторити процес, доки не покриється весь вінок. Чергувати два відтінки коричневого кольору і перекривати лінії зверху.
10Сформувати з крему квіти (троянди та суккуленти) та покласти їх у морозильну камеру на 10‑20 хвилин, щоб затверділи.
17За допомогою звичайного масляного крему зібрати бутони і визначити положення квітів. Відмітити позицію соняшників.
18Розташувати та приклеїти троянди та суккуленти на торт, видавити більше масляного крему у ті місця, де будуть соняшники, щоб зробити їх на одному рівні з іншими квітами.
19Видавити листя зі світло-зеленого крему, використовуючи насадку №352.
20Видавити соняшники з жовтого крему, використовуючи насадку Wilton №352.
21Видавити маленькі крапки на центр соняшників з коричневого крему за допомогою кондитерського мішка з малим отвором або насадки для писання текстів Wilton №1.
22Видавити листя з крему світло-зеленого кольору (аґрусовий відтінок) з використанням насадки Wilton №352. Заповнити зазори листям різних розмірів.
23Видавити у випадковому порядку бруньки з розміром горошину з дуже легко тонованого у зелений (агрусовий) колір масляного крему, використовуючи кондитерський мішок з середнім отвором. В якості альтернативи можна використовувати насадку для писання тексту Wilton №5.
24Видавити у випадковому порядку маленькі крапки з білого масляного крему, використовуючи кондитерський мішок з невеликим отвором або насадку для писання тексту Wilton №2. Це будуть квіткові бутони гіпсофіли.
25Видавити короткі стебла для верби з темно-коричневого масляного крему.
26З білого масляного крему видавити каплеподібні сережки, які йдуть уздовж гілок. Використовувати темно-коричневий тонований масляний крем і маленькі насадки у формі букви "V" для основи кожної сережки.