Биточки парові з сиром (творогом)
Биточки парові з сиром (творогом)

Биточки парові з сиром (творогом)

    , , ,

29 Липня, 2020

Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Телятина - 300 г м'якоті

Сир (творог) - 150 г

Вода - 2 ст. ложки

Перець чорний свіжомелений

Сіль

Сметана - 2 ст. ложки (для запікання в духовці)

Зелень

ДЛЯ СОУСУ:

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Вершки - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний свіжомелений

Сіль

Directions

1М'якоть нарізати на шматочки і двічі пропустити через м'ясорубку.

2Сир (творог) протерти крізь сито.

3До фаршу додати сир, воду, посолити, поперчити і перемішати.

4Сформувати биточки.

5В ДУХОВЦІ: Биточки полити сметаною і запікати при 200°С до готовності.

6У ПАРОВАРЦІ: Викласти биточки на змащену маслом решітку пароварки, варити на пару.

7СОУС: Борошно підсушити на сухій сковороді, трохи остудити і з'єднати з половиною вершків, посолити, поперчити, з'єднати з рештою вершків і маслом і прогріти.

8При подачі биточки полити соусом і оформити зеленню. На гарнір подати припущені овочі.

00:00