Оладки капустяні з боровиками / з капусти з боровиками
млинці, оладки, сирники, овочеві страви
9 Березня, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 40 mins
- Yields: 10 порцій
Ingredients
Капуста білокачанна - 300 г
Цвітна капуста - 300 г
Морква - 1 шт. середня
Боровики свіжі - 100 г
Молоко - 200 мл
Борошно - 100 г
Яйця - 2 шт.
Цибуля - 1 шт. середня
Петрушка або кріп - 1 невеликий пучок зелені
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Олія для смаження
Directions
1Дрібно нашаткувати білокачанну капусту. Розібрати цвітну капусту на суцвіття та порубати. Натерти очищену моркву на крупній тертці.
2Скласти овочі в каструлю. Влити молоко, додати сіль і варити 20 хвилин до википання рідини. Остудити.
3Всипати дрібно посічену зелень і чорний перець. Додати борошно, яйця і ретельно перемішати.
4Викладати тісто ложкою на добре розігріту сковороду з олією. Смажити оладки з двох боків на до золотистого кольору.
5Вимити, обсушити та почистити боровики. Нарізати очищену цибулю соломкою, а боровики - скибочками.
6Смажити гриби з цибулею в сковороді на розігрітій олії 10‑15 хвилин. Посолити та поперчити.
7Подавати оладки зі смаженими боровиками.