Голубці з м’ясом (з грибною підливою) страви з грибів, страви з м'яса українська кухня 12 Червня, 2019 50 рецептов украинской кухни Ingredients Капуста - 1 кг Яловичина - 1 кг Рис - 100 г Цибуля - 100 г Часник - 50 г Сіль Перець Масло вершкове ДЛЯ ГРИБНОЇ ПІДЛИВИ: Гриби відварені подрібнені - 50 г Борошно - 50 г Масло вершкове - 50 г Сметана - 100 г Відвар грибний - 300 г Directions 1Вирізати капустяний качан, відварити качан в підсоленій воді 10 хвилин. 2ФАРШ: М'ясо перемолоти, додати відварений рис, підсмажену цибулю, сіль, перець, тертий часник і добре перемішати. 3Капусту вийняти, розібрати, на середину кожного листа покласти фарш і загорнути. 4Голубці скласти в каструлю, залити грибною підливою і тушкувати до готовності. 5Подавати на стіл, поливши тією ж підливою, в якій голубці тушкувалися. 00:00